Sissy Villapark

Nyílászárók

BELTÉRI AJTÓK:

A Karcvédett beltéri ajtók előnyei   
- Családok számára is ideális megoldás: a karcvédett ajtó ellenáll a kisállatok karmolásainak, a dohány parazsának, és a játékos gyermekek behatásainak egyaránt.

-

Egységet teremt az otthoni dizájnban: A széles színminták és üvegezési lehetőségeknek köszönhetően könnyedén megtalálja Ön is a bútoraihoz illő ajtót.

- Nagyon strapabíró: ellenáll a cigarettáról lepergő forró hamunak, a karcolásnak, az UV sugárzásnak, és az ütésnek is.

- Karc és kopásállóságának köszönhetően nemcsak az otthoni felhasználásra, hanem szállodák és irodaházakban történő alkalmazása is megoldható.

- Könnyen kezelhető dekoratív felületű ajtó, amit könnyedén meg tud tiszítani a szennyeződésektől, gyerek firkáktól, egy egyszerű  háztartási tisztítószeres ronggyal.

- Kifejezetten hosszú távú megoldás: a karcoláson túl, ellenáll a vízgőznek és a hőnek is. 
  
Tulajdonságok: 
- Bővebb színválaszték. A rendelkezésünkre álló színek naprakészek, akár az aktuális bútordivatok mintázatát, tónusát is követheti.

- Az áruk jóval kedvezőbb, mint a furnérozott, vagy a vákuumfóliás ajtóé.

- A karcvédett beltéri ajtók függőleges vagy vízszintes mintázatokkal érhetők el.

- A tok lehet az ajtólappal megegyező vagy attól eltérő színű is.

- Ajtó lap: MDF keret, közepén papírrács betéttel, két oldalt karcvédett fóliával borított forgácslappal. Rendelhető két oldalon eltérő színben is. 
  
Pántozás:   2 db állítható ajtópánttal szerelve. Igény esetén 3 db pánttal is rendelhető! 
Tömítés:   tokon körbefutó szilikon gumitömítés. 
  
A folyamatos préseléssel készített , karcvédett  felületű,  a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borított. Átfogó tok esetében a tokmag legszélesebb látható felületén van karcvédett réteg. Blokktok csak és kizárólag dekorfóliás kivitelben kapható. 
Mivel a karcvédett felület és a dekor felület gyártás technológiája különböző, ezért a dekor felület: 
- eltérő fényességű lehet a fizikai behatásokkal szemben kevésbé ellenálló a a színek és az erezettség harmonizál, de nem tökéletesen azonosak

KÜLTÉRI NYÍLÁSZÁRÓK

A kiváló ablak és ajtó a jó minőségű profillal kezdődik. A Decco cég, mint egy dinamikus üzleti partner egy gazdag termékcsaládot kínál, mely megfelel az összes feltételnek, melyeket a piac támaszt a modern, műanyagból készült ablakoknak, melyek megfelelnek az éghajlati viszonyoknak, s védelmet nyújtanak a zaj, szennyezés és nedvesség ellen.

Decco 70 – 6 légkamrás műanyag profilból készült ajtók és ablakok

A Decco, mint profilgyártó cég az eddigi működése alatt bebizonyította, hogy kitartó törekvésével a legigényesebb elvárásoknak megfelelő termékeket képes létrehozni. Ennek a törekvésnek az eredménye a Decco 70 elnevezésű 6 légkamrás, 70mm beépítési mélységű műanyag profil, mely a legjobb ár-érték arányú termékeket eredményezi. A Decco 70 rendszer a legtisztábban ragyogó fehér színben, kitűnő hőszigetelést nyújtó minőségben érhető el ügyfeleink számára.

Decco 70

A Decco 70 profilra jellemző egyszerű, klasszikus vonalak a nyílászáróknak finom, nyugodt külsőt kölcsönöznek. A profilok egyedi geometriájának és karcsú­sá­gának köszönhetően kitágul a lakásba bejutó fény tere. A szélsőséges időjárási viszonyokhoz alkalmazkodó gumitömítések szürke és fekete színekben állnak rendelkezésre. A fautánzatú fóliák gazdag színválasztéka lehetővé teszi az egyedi igények kielégítését. Alkalmazhatóak anyagukban színezett profilok is, melyek sokéves színtartósságot garantálnak.

Sima és hófehér felület

A sima és hófehér felület remek ellenállást tanúsít a külső időjárási tényezőkkel szemben. A Decco 70 profil kitűnő díszítőeleme a ház homlokzatának és a belső tereinek egyaránt.

Modern dizájn

A Decco rendszerelemek lekerekített élekkel rendelkeznek, valamint lehetőség van szélesített ablakszárny alkalmazására – egészen 81 mm-ig – ami páratlan minőséget és ideális paramétereket biztosít a műanyag ablakoknak. A profil alakja remekül illeszkedik minden, még a legmodernebb építészeti megoldáshoz is. A Decco 70 műanyag profil a kiváló hőszigetelő tulajdonságai mellett nem veszít semmit az esztétikai megjelenéséből. Az ebből a profilból készült ablakok megfelelnek minden építészmérnök kreativitási elvárásainak, még ha az építész a legkifinomultabb formák kedvelője is.

Egyedülálló légkamra konstrukció

A Decco profilok jellemzően jól átgondolt és többszörösen tesztelt kamrarendszer konstrukcióval rendelkeznek, melyet egy szokatlan, egyedi formába ötvöztek – az ablakszárny egyenesen vágott vonalai és a finoman lekerekített formájú keret egy esztétikusan egyöntetű síkot formálnak, melyet kiegészít a magasabb és lekerekített formájú üvegezőléc.

Színek

A Decco 70 rendszer kapható a faszínű furnérok különböző típusaiban és egyéb színpalettákban is.  A leggyakrabban használt furnér színek: aranytölgy, mocsári tölgy, dió, mahagóni, barna, sötét tölgy, sipo, meggy, antracit. A fa furnérokon kívül pedig a RAL színskála bármely színét is meg lehet rendelni.

Technikai paraméterek

 • • 70 mm-es, 6 légkamrás, hőszigetelő profil
 • • Alap üvegezés: 4-16-4 LowE (24mm) + Argon gáz töltés (k=1.0 W/m2K)
 • • GU vasalat, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőző funkcióval
 • • Tömítő gumi fehér szerkezeteknél szürke, színeseknél fekete színben
 • • Környezetbarát gyártástechnológia
 • • 10 éves gyártási tapasztalat
 • • CoolColor® fóliák a nyílászárók színezéséhez
 • • Zárt szelvény horganyzott acél merevítéssel
 • • 2.8 mm profil falvastagság
 • • “A” kategóriás 1. osztályú profil
 • • Európai Uniós szabályozásoknak megfelelő CE minősítéssel gyártot ttermék

 

Vissza