Projektjeink

Sissy Villapark Projekt

Családoknak

Mindennapok egy természetközeli helyen ideális távolságra a nagyvárostól.

Modern épületek

Letisztult stílus a környezethez igazodó nagy teraszok, napsütötte lakótér és nagy üvegfelületek.

Lenyűgöző környezet

Azoknak ajánljuk, akik szeretik a természet közelségét, a harmóniát és a nyugalmat.

Budapest vonzásában

Mogyoródon, közvetlenül a Gödöllői dombság lábnál a Pusztaszentjakabi Tó körül.
Sissy Villapark Projekt

Egy újabb gyöngyszem Budapest vonzásában…

A Sissy Villapark Mogyoródon, közvetlenül a Gödöllői dombság lábnál helyezkedik el, a Pusztaszentjakabi Tó körül, mely Erzsébet királyné egyik kedvenc helye volt Gödöllőn töltött hónapjai alatt. Amikor csak tehette kilátogatott a tó melletti vadászházba. Élvezte a tó szépségét, a tó körüli erdő hangját, illatát, nyugalmát. Ezért is adtuk a Sissy nevet a villaparknak, amely környezetében és épületeiben is a természetességet testesíti meg.

A villapark saját erdővel és a Pusztaszentjakabi tóval büszkélkedhet. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a természet közelségét, a harmóniát és a nyugalmat, de emellett szeretik a modern letisztult stílust, a környezethez igazodó nagy teraszokat, napsütötte lakótereket, nagy üvegfelületeket, amelyek még közelebb hozzák a természetet.

A Villapark ideális megoldást kínál azoknak a családoknak, akik - kompromisszumok nélkül -  mindennapjaikat egy természetközeli, minden közművel ellátott (víz, gáz, villany, csatorna), új házakból álló környezetben, a nagyváros forgatagától ideális távolságra szeretnének élni. A Villaparkban lévő tó körül egy sétány került kialakításra, hogy minden villapark lakó egyformán élvezhesse a tó szépségét. A tó két oldalán napozó stégek kerülnek kialakításra, ahol a víz és a természet közelsége még jobban érezhető.

A Villapark útjai díszkővel burkoltak (Viacolor), az éjszakai világítást kandelláberek biztosítják.

Ezzel a magával ragadó környezettel és luxus- prémium minőséggel várjuk a Villapark leendő lakóit.

Ingatlanok

NévTelekrészLakás nettóTeraszokLakás + Terasz (1/2)Státusz Ár Részletek
D-111 családi ház - Tóra néző700 m2207.87 m235,45 m2225,6 m2Eladó 225.000.000 Ft Részletek
A-110 Ikerházfél 350 m2116.14 m233,67 m2132,9 m2Eladó 125.000.000 Ft Részletek
D-142 Családi ház700 m2207.87 m235,45 m2225,6 m2Eladó 196.000.000 Ft Részletek

Munkatársaink

Sissy Villapark

Megközelíthetőség:

Autóval az M3-as autópályán: Mogyoród-Szadai kihajtó után balra Szada felé. 1,5 km után jobbra fordulva az autópálya alatt áthaladva 50 m-re található a Sissy Villapark bejárata.

(Hősök terétől 20 perc)

A gödöllői HÉV-vel: a Szentjakab-Tölgyes HÉV megállónál kell leszállni. A HÉV a Szentjakab parkfalu déli bejáratánál áll meg, amely megoldást nyújt autó nélkül is a munkába, illetve iskolába járáshoz. Innen 1500 m sétával juthatunk el a Villaparkhoz.(Az Örs vezér tértől 35 perc a menetidő. Gödöllő központ 10 perc)