BLOG

Így épül a Sissy Villapark 2020.03.29.

Töretlenül épül, szépül Villaparkunk! Már 25 család él a parkban és a közeljövőben további 7 család készülődik a beköltözésre! Boldoggá tesz, hogy az építkezések apróbb kellemetlenségei mellett a lakóink jól érzik magukat! 

2019 évi összefoglaló

Így készül a Sissy Villapark madártávlatból. 2019.04.07.

Gőzerővel haladunk. Már három család beköltözött. :)

Falforgattunk! :)

A TV2 Falforgatók című műsorában forgattuk a falakat. Utána vlogoltunk kicsit :)

Nézzétek meg :)

A villapark fejlődése madártávlatból 2018.08.21

Eltelt egy hónap

A villapark fejlődése madártávlatból 2018.07.30.-án

Eldöntöttük, hogy minden hónapban feltöltünk egy újabb videót, hogy lássátok, hogyan haladunk. 

 

Nőnek az épületek, mint a gomba...

Teljes erőbedobással építjük a lakópark leendő lakóinak a szebbnél-szebb házakat. Június 04.-i indulás óta, már a 3. házat építjük. Jövő héten indul a 4. épület. A június 04.-én elkezdett épületet, mely földszintes, szeptember 04.-én teljes pompájában átadjuk.

Sissy koronája

Modern, letisztult stílusú villaparkunkat, mint koronaként, bástyaként, extravagáns, tetős házakkal kerítjük be. Ezzel biztosítjuk a teret azoknak a vevőinknek, akik a megszokott építészeti jegyeket részesítik előnyben. Törekedtünk, hogy az összhatás kellemes legyen.

Prémium otthonok kompromisszumok nélkül. Elindult az 1. ütem.

Elindult villaparkunk 1. üteme, mely 17 ingatlan értékesítését kezdte meg . Ebben az ütemben önálló családi házak és kétlakásos társasházi lakások telekhányaddal kerülnek megépítésre prémium minőségben és luxus kivitelben. Az első ütem a tó körüli ingatlanok megépítését célozza meg. Folytatásként  a tótól távolabbi területeken kezdjük a következő ütemeinket. Amennyiben szeretne villaparkunkban élni, viszont olcsóbb, de prémium minőségre és természet közelségére vágyik, akkor kérje ajánlatunkat. Minden esetben, aláírt adás-vételi szerződést követően 270 napon belül átadjuk megvásárolt ingatlanját. Nincs kisbetűs rész.